Boeiend en geboeid

Boeiend en geboeid 2017-12-04T10:39:23+00:00

Boeiend en geboeid, geschreven door Edin Mujagic.

Om het E-book per mail te ontvangen, vragen wij u het volgende formulier in te vullen.

Dhr.Mevr.

Met vriendelijke groet,

edin-mujagic

Edin Mujagic

Dit boek gaat over de monetaire geschiedenis van Nederland ruim tweehonderd jaar geleden. Het doel van het boek is om te leren van de waardevolle lessen uit het guldentijdperk. In het boek worden zeven lessen behandeld, waarvan de belangrijkste de les over hoge inflatie is.

Dit boek houdt ons een spiegel voor dat inflatie geen gratis smeermiddel voor de economie was, is en zal zijn. Aldus de recensie van het Financieele Dagblad. Dit is in strijd met het monetaire beleid van de ECB, aanjager van inflatie, met de huidige kwantitatieve verruiming.

Edin Mujagic is geboren in 1977 in Bosnië-Herzegovina en woont sinds 1992 in Nederland. Hij studeerde aan de Universiteit van Tilburg en heeft zich gespecialiseerd in monetaire economie en de centrale banken. Edin is als vluchteling naar Nederland gekomen en wilde iets terugdoen voor Nederland door dit boek te schrijven en gratis naar alle scholen in Nederland te sturen. OHV Vermogensbeheer heeft vanwege dit sympathieke gebaar en de link met financiële markten, het boek ‘Boeiend en Geboeid’ gesponsord.

Op 13 juli jl. werd het eerste exemplaar van het boek uitgereikt aan Klaas Knot, president van de Nederlandsche Bank.

foto-boeind-en-geboeid