Tijdens "De week van de belegger" verzorgen OHV Vermogensbeheer & Voordegroei #4 masterclasses over de kansen die het veranderende financiële landschap biedt voor u als belegger.

Mis het prachtige uitzicht en de leerzame inzichten niet.

 5 - 8 november | Amstelplein 1 (Rembrandttoren) | Amsterdam

ohv_vermogensbeheer_logo

8 november: Hoe lang blijft de spaarrente nog laag?

Tot slot geeft Edin Mujagic op donderdag 8 november een goed onderbouwd antwoord op de vraag hoe lang de rente nog laag blijft en welke consequenties de lage rente heeft. Wat zijn de alternatieven als u uw vermogen niet wilt zien krimpen?  

7 november: Defensief beleggen voor spaarders

Op woensdag 7 november geeft Peter Abma, Commercieel directeur OHV Vermogensbeheer, spaarders nieuwe inzichten en argumenten waarom beleggen ook voor de traditionele spaarder, een aantrekkelijk alternatief kan zijn. Waar moet je op letten als je begint met beleggen? Peter Abma geeft 5 essentiële tips!

6 november: Investeren in MKB-leningen

Ivo Feeke, Commercieel Directeur van Voordegroei, zal op dinsdag 6 november in een interactieve masterclass ingaan op de veranderingen in de financiële wereld en u meenemen in de kansen die dat geeft. Als financieringsplatform biedt Voordegroei een alternatief voor rendement zoekende beleggers. Wat is belangrijk om te weten als u gaat investeren in het Nederlandse MKB?  

Op maandag 5 november deelt Edin Mujagic, Hoofdeconoom OHV Vermogensbeheer, zijn verwachtingen voor de beurzen voor de komende periode en zet dat in historisch perspectief. Wat kunt u in 2019 verwachten op macro-economisch gebied?

5 november: De outlook 2019

Programma en locatie

Vanuit ons mooie kantoor bieden wij u op meerdere manieren een uniek vergezicht. De masterclasses hebben allemaal hetzelfde onderstaande programma en vinden telkens plaats op de 12e verdieping van de Rembrandttoren.


Programma

16.00-16.30 ontvangst

16.30-17.30 presentatie

17.30-18.00 borrel


Locatie

Rembrandttoren

Amstelplein 1, Amsterdam

Parkeren is inbegrepen

Peter Abma

Commercieel Directeur OHV

Ivo Feeke

Commercieel Directeur VDG

Edin Mujagic

Hoofdeconoom OHV

Ontmoet de sprekers

En schrijf u tijdig in voor een van onze masterclasses bij ons op kantoor in de Rembrandttoren te Amsterdam. Wij zien u graag tijdens de week van de belegger.

Mis het prachtige uitzicht en de leerzame inzichten niet.