Mijn toegang tot de markt

Mijn toegang tot de markt

In elke nieuwsbrief vragen we een medewerker van OHV aan wie hij toegang biedt tot de financiële markten. Deze maand valt de keus op directeur Asset Management Hans Rosenberg. Wie zijn zijn klanten en hoe helpt hij hen?

hans-vierkant‘Sinds 1981 ben ik actief op de geld- en kapitaalmarkt. De eerste jaren op de beleggingsafdeling en treasury van Aegon, en later bij OHV. In de tussentijd heb ik nog een uitstapje gemaakt naar de effectenafdeling van de Commerzbank. De bijna 35 jaren aan ervaring die ik meebreng betekenen dat ik veel kennis en contacten heb. Mijn netwerk zit voornamelijk bij institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en grote verzekeraars. Elke dag bel ik met hen om te sparren en advies te geven. De beleggingen die mijn cliënten zoeken, dienen allen van hoge kwaliteit te zijn en moeten dus een grote veiligheidsgarantie hebben. Het kunnen Nederlandse, danwel Duitse staatsobligaties zijn; goede corporate obligaties. Maar het kunnen ook één-op-één leningen zijn aan gemeenten, zorginstellingen of woningcorporaties. Het grote netwerk dat wij van OHV al sinds mensenheugenis hebben, zorgt ervoor dat vragers en aanbieders snel kunnen schakelen om tot elkaar te komen. Onze bedrijfsonderdelen OHV Vermogensbeheer en OHV Capitalmarkets versterken elkaar daarbij. Door ze te combineren creëert ons bedrijf een meerwaarde voor haar klanten. Het is iets waar wij van OHV trots op zijn. Ook is het een bevestiging dat we op de goede weg zijn.’

2017-01-16T14:02:40+00:00 november 6th, 2015|Nieuws, Nieuwsbrief|