Brokerage Services

Ontdek uw mogelijkheden Brochure downloaden

Uw belang boven alles

Sinds 1932 zijn wij actief als bemiddelaar op de geld- en kapitaalmarkt. Hierdoor hebben wij een groot internationaal netwerk aan institutionele relaties opgebouwd. Ons brokerage team heeft toegang tot alle denkbare markten en producten. U kunt ons zien als makelaar op financiële markten. We brengen de vraag en het aanbod van geld bij elkaar waarbij uw belang boven alles staat.

Het alternatief voor banken

Het alternatief voor banken

Als broker zijn wij bemiddelaar tussen geldgevers en geldnemers. OHV biedt u een institutionele orderdesk met wereldwijde toegang, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Dit maakt ons een goed alternatief voor banken. We zijn enerzijds actief op gereguleerde markten en anderzijds in staat om ook kleinere partijen in contact te brengen met institutionele beleggers met tegengestelde belangen.

OHV bemiddelt in:

Staatsgegarandeerde leningen

Decennialang is OHV marktleider in het bemiddelen van staatsgegarandeerde leningen. Onderdeel van de bemiddeling is de verzorging van leningsovereenkomsten. Gemeenten, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen en waterschappen zijn de debiteuren. OHV brengt dagelijks meer dan duizend geldnemers en geldgevers bij elkaar en bemiddelt in maatwerk op het gebied van looptijd, aflossing en startdata. Ideaal voor beleggers die aan looptijd matching willen doen.

Exportfinanciering

De Nederlandse overheid helpt de nationale industrie door garanties te verstrekken op de leningen voortkomend uit exporten. Dit gebeurt door een aangewezen instantie. In Nederland is dit Atradius Dutch State Business.

Meer buitenlandse omzet behalen via exportfinanciering? Wij kunnen uw bedrijf snel en flexibel ondersteunen bij het financieren van uw buitenlandse klanten.

Execution only

Execution Only betekent wereldwijde toegang in alle producten en markten tegen lage tarieven. Daarnaast biedt OHV als een van de weinigen partijen in Nederland toegang tot de primaire markt. OHV is vanaf 1932 actief op de kapitaalmarkt en is specialist in obligaties. Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk in de financiële markten van de handelaren is OHV uw partner bij uitstek voor het uitvoeren van uw effectentransacties.