Operations
De afdeling Operations van OHV neemt uw instelling specialistisch werk uithanden. De medewerkers hebben ervaring met alle denkbare operations werkzaamheden zoals het verwerken van settlements en het voeren van effectenadministraties.

Settlements
De settlementsdesk van OHV verwerkt dagelijks vele transacties in alle producten en markten. De systemen zijn state of the art en de medewerkers superspecialist. Voor vele partijen voert OHV deze complexe taken naar tevredenheid uit.

Effecten Administratie
OHV werkt met één van de beste effectenadministratiesystemen van de wereld. Hiermee wordt voor een aantal instellingen de schaduweffectenadministratie gevoerd. Effectendepots die niet bij OHV worden aangehouden, kunnen worden geconsolideerd tot één overzichtelijke rapportage. Met deze schaduwadministratie kunnen de uitvoerende instellingen eventueel worden gecontroleerd en toezichthouderrapportages worden gemaakt. Op dagbasis wordt uw administraties bijgehouden en gereconcilieerd.

Contact
Neem contact op met Wiebe Brouwer om te informeren hoe uw geconsolideerde rapportage eruit zou kunnen zien. Wiebe is te bereiken via e-mail 
w.brouwer@ohv.nl of telefonisch op nummer 020 – 504 04 20.

Governance
Executie
Advies
Beheer
Administratie
Rapportage
drs. J. Wiebe Brouwer
drs. J. Wiebe BrouwerChief Operating Officer

Vragen over een efficiënte beleggingsadministratie?

Neem contact op