OHV optimaliseert de beleggingsportefeuille en –rapportage van uw instelling binnen de wettelijke en strategische kaders, die op u van toepassing zijn. Één van die kaders, waarbinnen OHV uw beleggingsportefeuille en – rapportage optimaliseert, is Solvency II.

Optimaliseren rendement en kapitaalbeslag
Binnen Solvency II gaat het nemen van risico’s gepaard met kapitaalbeslag. OHV optimaliseert het rendement van uw portefeuille gegeven de ruimte in het kapitaalbeslag voor marktrisico’s. Dit kan zijn door het zoeken van rendementskansen zonder kapitaalbeslag, of het berekenen wat de ideale mix is van verwacht rendement en het kapitaalbeslag.

Risicomanagers
OHV werkt samen met gerenommeerde risicomanagers om de complexe solvencyberekening te maken. Omdat OHV de taal van de risicomanagers spreekt, en bekend is met de Solvency II kaders, kan OHV ook als gesprekspartner dienen van uw eigen risicomanagers.

Rapportage
OHV verzorgt de input voor de zogenaamde ‘look through’ rapportages die vereist zijn.

Contact
Neem contact op met Erik Bakker om te informeren wat OHV op het gebied van Solvency II voor u kan betekenen. Erik is te bereiken via e-mail e.bakker@ohv.nl of telefonisch op nummer 020 – 504 04 10.

Search for Yield vs Capital
Via deze link komt u bij het artikel van OHV Institutioneel Vermogensbeheer in VBA Journaal.

 

Governance
Executie
Advies
Beheer
Administratie
Rapportage
drs. Erik Bakker
drs. Erik BakkerManaging Partner
Camiel van Roosmalen
Camiel van RoosmalenInstitutional solutions

Vragen over uw huidige beleggingen of beleggingsvraagstukken?

Neem contact op