Dealingroom
Voor uw instelling heeft OHV een professionele dealingroom beschikbaar, met toegang tot alle denkbare markten en producten, tegen zeer aantrekkelijke tarieven met een goede service.

Direct telefonisch bereikbaar
U kunt profiteren van deze professionele handelaren. Bij execution only worden transacties telefonisch of elektronisch doorgegeven. Onze handelaren zijn direct telefonisch bereikbaar, u hoeft geen keuzemenu te doorlopen. Indien u wenst wacht u op terugkoppeling van de uitvoering. Na uitvoering ontvangt u uiteraard een transactienota van OHV.

Best execution
OHV biedt voor haar execution only klanten de beste uitvoering in de markt, op transactieniveau vastgelegd en controleerbaar. Doordat de handelaren van OHV handelen in een groot netwerk, is het meestal mogelijk om te selecteren op prijs. OHV onderhandelt de prijzen voor u, en garandeert dat de uitvoering tegen de best execution principes is. Het best execution pricipe houdt in de u op het moment van het uitvoeren van uw transacties de beste uitvoering krijgt, gegeven de omvang van uw order. De prijs, die OHV in de markt overeenkomt, is de prijs waar u op afrekent. OHV handelt voor haar execution only klanten niet met marge. Hierdoor betaalt u alleen de overeengekomen transactiekosten. Dit is wel zo transparant, en eerlijk.

Primaire markt
OHV biedt bij haar execution only dienstverlening als een van de weinige marktpartijen toegang tot de primaire markt. U kunt zo profiteren van gunstige condities bij de uitgiftes van nieuwe obligaties. In de primaire markt bestaat geen bied – laatspread. Daarnaast is het voor de uitgevende instelling van belang om de emissie te laten slagen, en biedt vaak een rendementsopslag ten opzichte van leningen van dezelfde kwaliteit.

Contact
Neem contact op met Michael Mooijer, om te informeren wat Execution Only bij OHV voor kan betekenen. Michael is te bereiken via e-mail m.mooijer@ohv.nl of telefonisch op nummer 020 – 50 40 470. 

Governance
Executie
Advies
Beheer
Administratie
Rapportage
Michael Mooijer
Michael MooijerTrader Execution desk

Vragen over goedkope en efficiënte externe executiedesk?

Neem contact op