Governance
Governance rond de beleggingsportefeuille is onder druk van groeiende wet- en regelgeving belangrijker geworden. OHV kan u hierbij ondersteunen.

Maatwerk
De specialisten van OHV zijn betrokken geweest bij de (her)structurering van de governance van verzekeraars, goede doelen stichtingen, culturele instellingen, scholengemeenschappen en religieuze instellingen. Elk type instelling vergt een eigen governance structuur, mede door de regelgeving die specifiek geldt, zoals Solvency II voor verzekeraars en de Regeling Beleggen en Belenen voor Onderwijsinstellingen.

Aanpak
De governance wordt in grote lijnen gestructureerd door taken en verantwoordelijkheden vast te leggen in een beleggingsstatuut, kapitaalbeleid en/of strategisch beleggingsbeleid. De mandaatrichtlijnen worden geconcretiseerd in een beleggingsplan. Naar aanleiding van gesprekken met uw instelling wordt binnen de kaders van de wet het door u gewenste beleid vormgegeven.

Contact
Bij OHV kunt u terecht voor een scan op uw governance. U kunt contact opnemen met Wiebe Brouwer om een afspraak te maken. Wiebe is te bereiken via e-mail 
w.brouwer@ohv.nl

Search for Yield vs Capital
Via deze link komt u bij het artikel van OHV Institutioneel Vermogensbeheer in VBA Journaal.

Governance
Executie
Advies
Beheer
Administratie
Rapportage
drs. J. Wiebe Brouwer
drs. J. Wiebe BrouwerChief Operating Officer

Vragen over een up-to-date beleggingsbeleid of treasurystatuut?

Neem contact op