onderhandse leningen

STAATSGEGARANDEERDE LENINGEN

Decennialang is OHV marktleider in het bemiddelen van staatsgegarandeerde leningen. Onderdeel van de bemiddeling is de verzorging van OHV voor de leningovereenkomsten.

Gemeenten, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen en waterschappen zijn de debiteuren. OHV brengt dagelijks de meer dan duizend geldnemers en geldgevers bij elkaar en bemiddelt in maatwerk op het gebied van looptijd, aflossing en startdata

STAATSGEGARANDEERDE LENINGEN
mkb financieringen

MKB Financiering

MKB bedrijven die vreemd vermogen willen lenen kunnen ook bij ons terecht. Afhankelijk van de bedragen die gezocht worden, zoeken wij de best passende financiering. Bij bedragen tot 3 miljoen, financieren we in samenwerking met onze dochteronderneming Voordegroei. Zijn de te lenen bedragen meer dan enkele miljoenen, dan zoeken we er een of meerdere institutionele beleggers bij.

MKB FINANCIERING
vastgoedfinanciering

Vastgoedfinanciering

OHV bemiddelt in het verstrekken van financiering in de commerciële vastgoedsector. Vastgoedfinanciering is van steeds minder strategisch belang voor de Nederlandse banken en daarom wordt het steeds lastiger via deze reguliere weg financiering te verkrijgen. OHV biedt de mogelijkheid om financiering aan te trekken via alternatieve investeerders, om op die manier het financieringstekort te vervullen. Partijen worden bijgestaan aan zowel de geldnemende als geldgevende kant van de markt.

VASTGOEDFINANCIERING
Leningen voor marktpartijen

EXECUTION ONLY

Execution Only betekent voor u wereldwijde toegang, in alle producten en markten tegen lage tarieven. Daarnaast biedt OHV als een van de weinigen partijen in Nederland toegang tot de primaire markt.

OHV is vanaf 1932 actief op de kapitaalmarkt en obligatiespecialist. Door deze jarenlange ervaring en het grote netwerk in de financiële markten van de handelaren is OHV uw partner bij uitstek voor het uitvoeren van effectentransacties.

EXECUTION ONLY
Koersen op een beeldscherm

KOERSEN

Realtime koersen van:

– Geldmarkt
– Valutamarkt
– Kapitaalmarkt
– IRS-en
– FRA’s

KOERSEN
ohv-exportfinanciering

EXPORTFINANCIERINGEN

De Nederlandse overheid helpt de nationale industrie door garanties te verstrekken op de leningen voortkomende uit exporten. Dit gebeurt door een aangewezen instantie, in Nederland is dit Atradius. Dutch State Business.

EXPORTFINANCIERINGEN