Bij institutionele dienstverlening hoort institutionele tarifering! U hebt toegang tot de professionele dealingroom van OHV. Wij voeren op dag basis vele transacties uit, voor vele marktpartijen. De afwikkeling van uw transacties gaat via dezelfde infrastructuur en depotbank als de afwikkeling van de transacties van institutionele beleggers. Hiervan profiteert u, ook als het gaat om de tariefstelling van deze dienstverlening. Uw transactiekosten hangen af van de omvang van uw transacties.

Uitgebreide dienstverlening

De kosten liggen niet lager dan de kosten van ordermachines als Alex, Binck en De Giro. De dienstverlening is dan ook niet te vergelijken. Bij OHV heeft u wereldwijde markttoegang, en spreekt u de handelaren aan de telefoon, zonder tussenkomst van een keuzemenu. Neem contact op met onze handelaren om te kijken wat uw tariefstelling kan zijn.

Contact

Wanneer u wilt weten wat execution only bij OHV voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 020 – 504 04 00 of via het e-mailadres info@ohv.nl.