De wereld om ons heen verandert steeds sneller en de impact van veranderingen wordt steeds groter. Wat echter nauwelijks verandert, is de behoefte van onze klanten en onze rol als beheerder van andermans vermogen. Het is de missie van OHV om goed te zorgen voor dat kapitaal. Door portefeuilles op te bouwen die tegen een stootje kunnen als alles dreigt te veranderen. Door de belangrijkste kansen en risico’s voor de toekomst tijdig te identificeren. En dát kunnen we als geen ander. Want OHV beschikt over een uniek netwerk en een onderscheidende handelspositie in de markt, als gevolg van onze bijzondere geschiedenis.

Onafhankelijk sinds 1932

OHV is sinds 1932 actief op de financiële markten. Daarmee hebben wij ruim 90 jaar ervaring. Van oudsher bedient OHV voornamelijk de institutionele markt. Onze private en institutionele relaties profiteren dan ook van de mogelijkheden en infrastructuur die bestaan voor grote professionele partijen. Ruim 55 specialisten zetten zich dagelijks in voor uw vermogen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

Onderscheidende handelspositie

OHV onderscheidt zich van andere vermogensbeheerders door haar unieke rol als bemiddelaar op de internationale kapitaalmarkt. Als intermediair (voor verzekeraars, banken en pensioenfondsen) met eigen handelsdesk beschikken wij over een uitermate sterke handelspositie.

Zo profiteren onze private relaties van ons institutionele netwerk

  • We staan in goed contact met institutionele beleggers. Hierdoor zijn we op de hoogte van en kunnen we snel anticiperen op de laatste marktomstandigheden.
  • Transacties kunnen zeer efficiënt worden uitgevoerd. Dit zorgt voor lagere kosten en komt uw rendement direct ten goede.
  • Vanwege onze bemiddelende rol kunnen wij ook beleggingen voor institutionele beleggers aanbieden. Een voorbeeld hiervan zijn leningen met een staatsgarantie. OHV verschaft relaties deze toegang.

Trots op onze kernwaarden

  • Vertrouwen
  • Ondernemend
  • Klantgericht
  • Toekomstgericht

Onze persoonlijke aanpak 

Iedereen krijgt bij ons de aandacht die hij verdient. Groot of klein vermogen, particulier of institutioneel. We geloven in de kracht van het persoonlijke contact en steken veel energie in het onderhouden van deze vertrouwensband. Op onze werkvloer werken partners, directieleden en specialisten gezamenlijk aan het behoud en de groei van het vermogen van onze relaties. We nodigen u van harte uit deze open werkcultuur te komen ervaren.

Onze transparante 
bedrijfscultuur

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, zowel intern als in het contact met klanten. Directie, portfoliomanagers en operations zitten allen in één ruimte op de handelsvloer. Deze open, no-nonsense cultuur zorgt voor korte lijnen. Hierdoor spelen we snel in op de veranderingen op de financiële markt. Onze medewerkers dragen deze aanpak uit naar onze relaties. Portefeuille-beslissingen maken wij inzichtelijk in maandelijkse rapportages.