OHV is sinds 1932 actief op de financiële markten. Daarmee hebben wij ruim 85 jaar aan ervaring. Van oudsher bedient OHV voornamelijk de institutionele markt. De private relaties profiteren dan ook van de mogelijkheden en infrastructuur die bestaan voor grote professionele partijen. Ruim 50 specialisten zetten zich dagelijks in voor uw vermogen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland.

“Onze missie? Goed zorgen voor andermans kapitaal.”

Onze bedrijfscultuur

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel intern als in het contact met klanten. Directie, portfoliomanagers en operations zitten allen in één ruimte op de handelsvloer in de Rembrandttoren. Onze open, no-nonsende cultuur zorg ervoor dat de lijnen kort zijn en we snel kunnen inspelen op de veranderingen op de financiele markt. Deze aanpak wordt door onze medewerkers uitgedragen naar onze relaties. De portefeuille beslissingen die wij maken zijn altijd inzichtelijk voor onze relaties en maandelijks ontvangt u rapportages en onze visie op marktontwikkelingen.

Hoe wij werken

OHV onderscheidt zich van andere vermogensbeheerders door haar unieke positie als bemiddelaar op de internationale kapitaalmarkt. Door onze eigen handelsdesk en rol als intermediair (verzekeraars, banken en pensioenfondsen) beschikken wij over een sterke handelspositie.

“Goed zorgen voor andermans kapitaal” is onze missie. Dit doen wij door iets extra’s te bieden aan onze relaties.

Hoe? Onze private relaties profiteren van ons institutionele netwerk omdat:

  • We in goed contact staan met institutionele beleggers en hierdoor op de hoogte zijn van- en snel kunnen anticiperen op de laatste marktomstandigheden.
  • Transacties kunnen zeer efficiënt worden uitgevoerd. Dit zorgt voor lagere kosten en komen uw rendement direct ten goede.
  • Het is voor OHV mogelijk om mee te doen met beleggingen van institutionele beleggers, bijvoorbeeld leningen met een staatsgarantie. Je moet bemiddelaar zijn om dit te kunnen doen.  OHV verschaft relaties deze toegang.

ONS TEAM

Vijftig medewerkers vanuit verschillende disciplines staan voor u klaar om uw kapitaal te laten renderen en te beschermen. De meeste medewerkers hebben een academische graad zodat de wetenschappelijk verkregen inzichten bijdragen aan onze kennis en uw resultaat.

Ons team

GESCHIEDENIS

Oolders (1932), Voogelaar & Smulders (1943) en Heijning & Broersen (1983) hebben door samenvoeging hun lange ervaring en omvangrijke netwerk gebundeld. OHV profiteert van dit netwerk. Lees hier meer over de geschiedenis van OHV Vermogensbeheer.

GESCHIEDENIS
Slider 1 Committee

MVO beleid

OHV erkent haar maatschappelijke rol die beheerder van het vermogen van cliënten met zich mee brengt en heeft de morele plicht om maatschappelijk verantwoordelijk te beleggen en te ondernemen.

MVO beleid

Kennisdeling

Bij OHV proberen we onze doelgroep goed op de hoogte te houden van allerlei financiële ontwikkelingen.  Dit doen we door het schrijven columns op diverse media, zoals DFT.nL, IEX, Fondsnieuws, Cashcow en vele anderen. Voor onze cliënten schrijven we een macro economisch weekbericht en maken we een kwartaal video.

Graag ontvangen we geïnteresseerden bij ons op kantoor waar we seminars houden over allerlei onderwerpen zoals populisme en effectenmarkten, de lage rente, en aanverwante onderwerpen zoals de Amsterdamse huizenmarkt.

We spreken voor verenigingen, business clubs, banken en stichtingen en krijgen veel energie van lesgeven aan brancheverenigingen en scholen. Onze hoofdeconoom heeft zelfs een boek geschreven over 200 jarige geschiedenis van DeNederlandscheBank en deze kosteloos (in samenwerking met diverse sponsoren) aangeboden aan alle middelbare scholen in Nederland.

ohv brochure

Maak kennis met OHV

Interesse in onze dienstverlening? Onze brochure geeft u een goed beeld van de beleggingsmogelijkheden bij OHV. Vul uw gegevens in en u ontvangt vrijblijvend onze brochure, digitaal en/of per post.

Deze informatie vindt u in de brochure. Heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op.

  • Hoe is OHV tot stand gekomen?
  • Hoe beheren wij uw vermogen?
  • Onze unieke handelspositie.
Download brochure