Vermogensbeheer

VERMOGENSBEHEER

Uw vermogen laten beheren door de ervaren specialisten van OHV is mogelijk vanaf €100.000. Ons primaire doel is goed zorgen voor het vermogen van onze klanten en vermogensgroei realiseren op basis van een bewezen beleggingsbeleid.

Vanuit een behoudende gedachte behaalt OHV bovengemiddelde rendementen ten opzichte van het risico in uw portefeuille.

Door de eigen handelsdesk zijn de portefeuille managers in staat om direct in te spelen op actuele markt ontwikkelingen. Door toegang tot de primaire markt worden kansen benut bij uitgifte van nieuwe obligaties.

MEER OVER VERMOGENSBEHEER
Beleggingsfondsen

BELEGGINGSFONDSEN

OHV Institutional Asset Management B.V. beheert twee beleggingsfondsen onder het label Fresh®.

Fresh Fixed Income Fund

Dit fonds bestaat voornamelijk uit bedrijfsobligaties. Dit zijn leningen die worden uitgegeven door een onderneming. Deze obligaties geven een hoger verwacht rendement dan een staatsobligatie, maar hebben dan ook een hoger risico. Fresh Fixed Income Fund is een beleggingsfonds dat wordt gekenmerkt door een gematigd risicoprofiel.

Fresh Active Equity Fund

Dit fonds bestaat uit aandelen en biedt beleggers de mogelijkheid om te investeren in een professioneel beheerde portefeuille met risicobeheer. Dit risicobeheer maakt het mogelijk om neerwaartse risico’s te beperken. Fresh Active Equity Fund is een beleggingsfonds dat wordt gekenmerkt door een offensief risicoprofiel.

DIRECT NAAR DE FRESH WEBSITE