Gratis eBook download t.w.v. € 25

Boeiend en geboeid

Edin Mujagić, hoofdeconoom van OHV en schrijver van het boek “Boeiend en geboeid”, bieden wij u graag de mogelijkheid om uw eigen exemplaar t.w.v. €25 GRATIS aan te vragen.

Mujagić neemt ruim 200 jaar monetaire geschiedenis van Nederland onder de loop. Wat vertelt ons dit over de economische cyclus, de huidige inflatie en de lage rente?

U ontvangt het eBook in PDF vorm.

200

Jaar geschiedenis

Wat vertellen de afgelopen 200 jaar monetaire geschiedenis ons over de economische cyclus?

7

Wijze lessen

Uit het monetaire verleden, voor het heden en de toekomst

2018

Huidige situatie

Wat vertelt de monetaire geschiedenis ons over de huidige inflatie en lage rente?

Bent u ‘geboeid’?

Weet u niet meer wat u moet geloven als belegger of spaarder over de huidige economische omstandigheden? Beoordeel zelf de huidige situatie met behulp van 200 jaar monetaire geschiedenis.

U ontvangt het eBook in PDF vorm.

Klaas Knot

President van De Nederlandsche Bank (DNB)

“Het is een vlot leesbaar boek en zodanig ook voor een breed publiek toegankelijk. Ik hoop dat het een plek krijgt in de monetaire geschiedschrijving. Historische lessen onder het voetlicht brengen is zeer belangrijk”.

Over de auteur:


Edin Mujagić is geboren in 1977 in Bosnië-Herzegovina en woont sinds 1992 in Nederland. Hij studeerde aan de Universiteit van Tilburg en heeft zich gespecialiseerd in monetaire economie en de centrale banken. Edin is als vluchteling naar Nederland gekomen en wilde iets terugdoen voor Nederland door dit boek te schrijven en gratis naar alle scholen in Nederland te sturen. OHV Vermogensbeheer heeft vanwege dit sympathieke gebaar en de link met financiële markten, het boek ‘Boeiend en Geboeid’ gesponsord.

Wijze lessen voor uw vermogen

Ontvang vandaag nog uw eigen exemplaar. Ruim 200 jaar aan monetaire geschiedenis van Nederland.